Velkommen Til FAGERJORD GÅRD

Kom på gårdsferie til oss på Fagerjord, til Gunnhild og Eirik som har hovedansvaret, men Irene som er sykepleier og Svein som er bonden, bor også på gården. Eldbjørg og Solveig hjelper til når det trengs.

Dyra på gården: Vi har flere hester, kalver, kyr, høns, hane, ender, griser, kattene Sigmund og Johan, marsvinet Arthur, chinchillaen Bjørnar, masse kaniner, hunden Anna, noen mus i fjøset og ekorn som farter fra tre til tre. Jammen har vi en fjøsnisse som lurer på oss i tid og utid.

Aktiviteter: Fjøsstell, ridning, kjøring med hest og vogn, hyttetur med hestene, fisking (har egen fiskedam), overnatting i eldgammelt stabbur, bading i fjellvann og elv, badestamp, stor trampoline, jaktturer, separering og kinning, baking av tradisjonskost, deltakelse på de daglige gjøremålene på gården og mye, mye mer. Her på gården står trygghet, latter og tilhørighet i fokus.

Utleie: Fritidseiendom i naturskjønne omgivelser, med egen fisketjønn (Fisktjønnmo) til utleie året rundt. Passer for alle. Vi leier også ut hytta på fjellet (Grønnfjellet) med to soverom og hems. Fint jaktterreng for all slags småvilt. Det er ellers flott turterreng med fiskemuligheter både vinter og sommer.

Tidsrom: Hele året etter avtale.
Deltakere: Alle, 6 år og oppover