Velkommen Til LANGVATN GÅRD

Langvatn gård er en fjellgård som ligger 12 km utenfor Mosjøen sentrum. Her bor Jelena og Odd. Vi har 5 barn, Katharina, Josefine og Alexander som bor hjemme, mens Caroline og Sebastian har flyttet hjemmefra nå, men kommer stadig inn på besøk.

Dyra på gården: Vi har 12 hester, 3 hunder, 4 katter og to kaniner. Det hender vi får kattunger, føll eller valper.

Aktiviteter: Her hos oss er du en del av familien. Vi spiser i lag og koser oss i lag om kveldene. Her kan du være med i det daglige arbeidet i stallen. Stelle og børste hestene, gjøre rent og fore dem. Om du liker hester og har lyst, kan vi ta oss rideturer.  Her er det muligheter for fiske i våre vann om du vil prøve fiskelykken din. Vi bor midt i naturen så de som er glad i den trives gjerne rundt gården. Her kan du gå på oppdagelsesferd i skogen og vi kan plukke bær, lage bål og grille. Vi har og fine veier å sykle på. Bading, sparke fotball, hoppe trampoline. Om vinteren kan vi gå på ski, lage snøhuler eller ta en tur med snøscooter. Er været dårlig koser vi oss inne med baking, handtverk, lese en bok eller bare kose med dyrene og slappe av. Badestamp er god å ha både vinter og sommer.
I «Gammelstuo» som er fra 1706  er det 8 sengplasser. Et stabbur med 4 sengplasser. Her kan vi lage sommerleir for mange under sommersesongen.

Tidsrom: Hele året
Deltakere: Alle, 7-18 år
www.facebook.com/groups/161827043869712