Velkommen Til BJØRNMO GÅRD

Ligger sentralt til 12 km fra Mo i Rana sentrum, men samtidig ligger gården usjenert til med naturen tett innpå. På gården bor Frank og Line Sofie. Det er to bolighus, et redskapshus/garasje og en driftsbygning på gården. Driftsbygningen blir brukt til bl.a. stallutleie.

Dyra på gården: Det er 8–10 hester på gården høst, vinter og vår, på sommeren er det noen mindre. På gården er det også flere høner og noen kaniner.

Aktiviteter: Diverse byggeprosjekt på gården og bygging av gapahuk i utmarka. Diverse produksjon av det man tar ut av skogen og gårdsarbeid. Stell av dyrene på gården og bruk av hestene; rideturer, kjøreturer og arbeid i skogen. Det er fine turområder rundt Bjørnmo gård og gode treningsmuligheter, f.eks. turgåing, løp, sykkel, ski m.m. Det er planlagt å bygge et drivhus og ei gårdssag med tilhørende snekkerverksted. Arbeid og aktiviteter innomhus skal brukere delta i, som f.eks. vanlig husarbeid; renhold, rydding, handling og matlaging.

Tidsrom: Uke og helg etter avtale.
Deltakere: Ungdom og voksne, begge kjønn, med ulike behov f.eks. ettervern av tidligere rusmisbrukere, ungdomspsykiatri og andre med spesielle behov.